Panică după un apel care anunţa „voi arunca în aer sediile SAG din New York şi Los Angeles”

Sediile Sindicatului Actorilor Americani (Screen Actors Guild- SAG) din Los Angeles şi New York au fost verificate de poliţie după ce s-au primit ameninţări telefonice legate de tensiunile dintre Statele Unite şi Iran, arată TMZ

1839 afișări
Imaginea articolului Panică după un apel care anunţa „voi arunca în aer sediile SAG din New York şi Los Angeles”

Sursă foto: TMZ

Surse din poliţie au arătat că la sediul SAG din New York a fost primit un telefon un necunoscut anunţând că ”voi arunca în aer sediile SAG din New York şi Los Angeles”.

Potrivit jurnaliştilor ameninţarea primită la Los Angeles nu a fost la fel de clară. Un necunoscut a telefonat arătându-se nemulţumit de preşedintele Statelor Unite şi de situaţia din Iran. Sediul SAG din Los Angeles

Cei care răspundeau de activităţile SAG din Los Angeles au considerat ameninţarea reală astfel că sediul a fost evacuat imediat şi a fost chemată poliţia.

Sediul SAG din New York nu a fost evacuat, dar poliţia a răspuns la reclamaţie şi a întocmit un raport pentru hărţuire cu circumstanţe agravante.

Poliţia din Los Angeles a verificat sediul SAG şi a anunţat că nu a găsit dispozitive explozive.

Sindicatul Actorilor Americani (Screen Actors Guild‐American Federation of Television and Radio Artists SAG-AFTRA) este o organizaţie profesională care reprezintă aproximativ 160.000 de actori de film şi televiziune, jurnalişti, vedete radio, cântăreţi şi alţi profesionişti din domeniu. Organizaţia a fost fondată în 2012 după ce Screen Actors Guild (creată în 1933) şi Federaţia Americană a Artiştilor din Televiziune şi Radio s-au unit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici