PANICĂ în Manchester, după ce mai mulţi martori au anunţat că au auzit o "bubuitură puternică". Poliţia a evacuat un mall din centrul oraşului, dar la câteva ore l-au redeschis

Poliţia a evacuat zona din jurul centrului comercial Manchester Arndale, în contexul în care mai mulţi martori au anunţat că au auzit o "bubuitură puternică", informează presa internaţiomnală.

16025 afișări
Imaginea articolului PANICĂ în Manchester, după ce mai mulţi martori au anunţat că au auzit o "bubuitură puternică". Poliţia a evacuat un mall din centrul oraşului, dar la câteva ore l-au redeschis

BREAKING. Un nou INCIDENT în Manchester. Bubuitură puternică la un centru comercial din centrul oraşului: Poliţia a evacuat zona (Imagine: BBC)

Update Centrul comercial Arndale din Manchester a fost redeschis

Centrul comercial Arndale din Manchester, evacuat la câteva ore după atacul sinucigaş de la concertul Arianei Grande, a fost redeschis publicului. Un individ a fost reţinut, însă primele informaţii sugerează că acesta nu ar avea legătură cu atentatul, a anunţat poliţia britanică, potrivit BBC News online.

Un martor a relatat pentru Reuters că a văzut zeci de persoane părăsind zona în fugă.

Poliţia din Manchester a anunţat că anchetează "un incident" la centrul comercial Arndale, fără a oferi mai informaţii.

Un reporter al postului BBC a transmis că mai mulţi martori au declarat că au auzit focuri de armă.

Incidentul are loc la doar câteva ore după ce 22 de persoane au decedat în urma unui atentat terorist care a avut loc la Manchester Arena.

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici