Panică la Palatul Elysee. Trump se lăuda apropiaţilor că are "informaţii" despre viaţa amoroasă a lui Macron

  • Pe lista FBI a documentelor confiscate de la proprietatea lui Donald Trump de la Mar-a-Lago, punctul 1a este listat doar ca "informaţii referitoare la preşedintele Franţei".
  • Pentru Trump, acesta a fost un subiect de interes timp de mai mulţi de ani.
2011 afișări
Imaginea articolului Panică la Palatul Elysee. Trump se lăuda apropiaţilor că are "informaţii" despre viaţa amoroasă a lui Macron

Mai exact, Trump s-a lăudat unora dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi, atât în timpul cât şi după ce a fost la Casa Albă, că ştia detalii ilicite despre viaţa amoroasă a preşedintelui francez Emmanuel Macron, au declarat pentru Rolling Stone două persoane care au cunoştinţă despre acest subiect. Iar fostul preşedinte a susţinut chiar că a aflat despre unele dintre aceste detalii prin intermediul unor "informaţii" pe care le-a văzut sau despre care a fost informat, spun aceste surse. 

Nu este clar dacă documentul legat de Macron pe care FBI l-a confiscat în timpul percheziţiilor are vreo legătură cu viaţa personală a preşedintelui francez.

Dar simpla dezvăluire a existenţei acestora a declanşat o panică transatlantică, potrivit altor surse familiare cu situaţia. Iar discuţiile anterioare ale lui Trump despre presupusele "obrăznicii" ale lui Macron pe care "nu foarte multă lume le cunoaşte" nu au făcut decât să intensifice aceste îngrijorări.

De asemenea, în timpul acestor conversaţii, Trump nu a oferit nicio explicaţie cu privire la modul în care spionii americani ar fi putut obţine presupusele informaţii despre preşedintele francez.

Atât oficialii francezi, cât şi cei americani au lucrat pentru a afla cu exactitate ce ştia Trump despre Macron şi guvernul Franţei şi dacă ceva din aceste lucruri era de natură sensibilă, au declarat sursele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici