Papa Benedict a suferit o fractură la încheietura mâinii

Papa Benedict al XVI-lea a suferit o fractură la încheietura mâinii, după o căzătură în timp ce se afla în vacanţă într-o regiune muntoasă din nordul Italiei, anunţă surse medicale, citate de site-ul Libero-News.it şi de agenţia Adnkronos.

88 afișări
Imaginea articolului Papa Benedict a suferit o fractură la încheietura mâinii

Papa Benedict a suferit o fractură la încheietura mâinii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Papa Benedict al XVI-lea a mers vineri la spitalul din Aosta, în nordul Italiei, pentru a efectua un examen medical, după ce a căzut în timp ce se afla la cabana sa din localitatea Les Combes (regiunea Valle d'Aosta), unde îşi petrece vacanţa.

Potrivit surselor de la Spitalul Umberto Parini (oraşul Aosta, nord), radiografia a arătat că Papa Benedict are o fractură la încheietura mâinii.

"Nu este nimic grav", a dat asigurări purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardo.

"În urma unei căzături în camera sa, în cursul nopţii, Sfântul Părinte are o uşoară fractură la încheietura mâinii drepte. Sfântul Părinte a oficiat slujba de dimineaţă, iar apoi a luat micul dejun, ulterior mergând la spitalul din Aosta unde s-a constatat că are o uşoară fractură şi i s-a imobilizat încheietura mâinii", informează Vaticanul, citat de cotidianul La Repubblica.

Potrivit unor surse medicale, medicii iau în considerare posibilitatea unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea structurii osoase.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici