Papa Francisc a reluat întâlnirile cu credincioşii după 6 luni de pauză

  • Papa Francisc şi-a reluat, miercuri, audienţele cu publicul
  • Asta este prima întâlnire cu credincioşii, după 6 luni de pauză
  • Participanţilor li s-a luat temperatura şi au purtat măşti
388 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc a reluat întâlnirile cu credincioşii după 6 luni de pauză

Papa Francisc a reluat întâlnirile cu credincioşii după 6 luni de pauză

Papa Francisc şi-a reluat, miercuri, audienţele generale în faţa publicului. Aceasta este prima întâlnire cu credincioşii după şase luni de pauză. Întâlnirea nu a fost lipsită de restricţii. Participanţilor li s-a luat temperatura înainte de a-şi ocupa locul pe scaunele care au fost aranjate cu grijă la distanţă unul de altul. De asemenea, masca a fost obligatorie.

„Am venit să îl văd pe Papă, după şase luni fără audienţă. Suntem foarte fericiţi. Sunt aici cu toată familia mea în vacanţă şi suntem foarte fericiţi”, a spus Goffreddo Pilli, credincios catolic. 

„După multe luni, ne reluăm întâlnirea faţă în faţă, nu ecran la ecran, ci faţă în faţă. Asta este foarte frumos. Această pandemie ne-a evidenţiat interdependenţa: toţi suntem legaţi unul de celălalt, la bine şi la rău”, au fost vorbele suveranului Pontif, la reluarea audienţelor generale de la Vatican.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici