Parizienii au stat la coadă pentru a vizita grădinile Muzeului Rodin, deschis în lockdown

  • Muzeul Rodin din Paris şi-a redeschis grădina
  • Parizienii au stat la coadă să viziteze statuile din bronz
  • Muzeul s-a închis în noiembrie
114 afișări
Imaginea articolului Parizienii au stat la coadă pentru a vizita grădinile Muzeului Rodin, deschis în lockdown

Parizienii au stat la coadă pentru a vizita grădinile Muzeului Rodin, deschis în lockdown

Parizienii se bucură de fiecare fărâmă de libertate, chiar dacă li se dă cu porţia. La redeschiderea grădinii Muzeului Rodin, aceştia au stat la coadă. Chiar dacă muzeul încă nu s-a redeschis, oamenii s-au bucurat că se pot plimba printre statuile de bronz.

„Este fantastic. Trăim în Paris de 6 ani, iar închiderea a fost grea. De fapt, nu ştiam că este o opţiune, doar mergeam cu maşina în drum spre Grădinile Luxemburgului şi am văzut că era deschisă, aşa că a trebuit profităm de şansă”, spune Matthew Cordell, un american care locuieşte în Paris.

"Întoarcerea culturii este extrem de importantă. Chiar dacă nu sunt un fan total al lui Rodin, dar pentru a revedea piese de artă clasice, esenţiale din această perioadă este foarte important. Ne reconectăm cu cultura noastră", consideră Phillipe Boirel, un parizian care a vizitat grădinile Rodin.

„Este foarte bine să ieşim şi să putem vedea monumente, sculpturi Rodin şi să le arătăm copiilor că încă există cultura. Vremea este frumoasă, aşa că sper să putem vedea mai multe grădini şi să ne bucurăm momente atât de frumoase cu familia", consideră şi Sandrine Nakach, o altă vizitatoare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici