Parlamentar rus: Londra va fi bombardată prima în cel de-al treilea război mondial

Londra va fi bombardată prima în cel de-al treilea război mondial, susţine un politician din Rusia, aliat al lui Vladimir Putin, potrivit Sky News.

6002 afișări
Imaginea articolului Parlamentar rus: Londra va fi bombardată prima în cel de-al treilea război mondial

Parlamentar rus: Londra va fi bombardată prima în cel de-al treilea război mondial

Un aliat apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin a avertizat că Londra va fi primul oraş care va fi bombardat în cazul unui război mondial. El a arătat care ar fi etapele atacului.

„Vom distruge întregul grup de sateliţi spaţiali ai inamicului în timpul primei operaţiuni aeriene. Nimănui nu-i va păsa dacă sunt americani sau britanici, noi i-am considera pe toţi ca fiind din NATO. În al doilea rând, vom elimina întregul sistem de apărare antirachetă, peste tot şi 100%”, a spus Andrey Gurulyov la televiziunea rusă Channel 1.

Politicianul din Duma de Stat a mai declarat că Londra va fi lovită prima dacă blocada enclavei ruseşti Kaliningrad va duce la război.

„În al treilea rând, cu siguranţă nu vom începe de la Varşovia, Paris sau Berlin. Prima care va fi lovită va fi Londra. Este cât se poate de clar că ameninţarea pentru lume vine din partea anglo-saxonilor", a adăugat Gurulyov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
londra,
parlamentar,
rus

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici