Partidul Democrat, învingător la guvernarea statului Louisiana, în detrimentul Partidului Republican

În urma scrutinului electoral din statul american Louisiana, candidadul democrat John Bel Edwards a ieşit câştigător, învingându-l pe contracandidatul republican Eddie Rispone, apropiat al preşedintelui Donald Trump, relatează site-ul agenţiei Reuters.

474 afișări
Imaginea articolului Partidul Democrat, învingător la guvernarea statului Louisiana, în detrimentul Partidului Republican

Partidul Democrat, învingător la guvernarea statului Louisiana, în detrimentul Partidului Republican

John Bel Edwards, candidat al Partidului Democrat la guvernarea statului Louisiana a obţinut victoria electorală la o diferenţă minimală, de 51% de voturi faţă de 49%, în detrimentul candidatului republican omolog, Eddie Rispone, un antreprenor în industria construcţiilor, descris anterior de liderul de la Casa Albă ca fiind „pro-familie, pro-viaţă, pro-Amendamentul al Doilea şi 100% pro-America”.

Rezultatul scrutinului electoral este văzut ca fiind ultimul barometru al potenţialului electoral al Partidului Republican, în contextul alegerilor prezidenţiale din 2020.

În cadrul unei postări transmise în dimineaţa zilei de sâmbătă, Donald Trump a încurajat electoratul statului Louisiana să îl susţină pe Rispone la guvernare, reiterând măsurile pe care acesta le va adopta în domeniul scăderii taxelor şi costurilor pentru asigurările pentru autovehicule, cele mai ridicate, în prezent, din Statele Unite şi în cel al protecţiei drepturilor de a utiliza arme.

„Va fi un guvernator grozav!”, a transmis liderul de la Casa Albă.

Taguri:
sua,
alegeri,
democraţi

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici