Patru membri ai echipajului unui avion, aflaţi în stare de ebrietate, au fost arestaţi în Norvegia

Piloţii şi alţi doi membri ai echipajului unui avion de pasageri au fost arestaţi preventiv în Norvegia după ce testele efectuate înaintea decolării au arătat că erau în stare de ebrietate, informează site-ul postului francez TF1.

297 afișări
Imaginea articolului Patru membri ai echipajului unui avion, aflaţi în stare de ebrietate, au fost arestaţi în Norvegia

Patru membri ai echipajului unui avion, aflaţi în stare de ebrietate, au fost arestaţi în Norvegia

Cei patru membri ai echipajului unui avion al companiei letone Air Baltic au fost verificaţi cu etilotestul pe un aeroport din Norvegia înainte de a pleca în cursă.

Pilotul şi copilotul, amândoi cetăţeni letoni, aveau alcoolemia de 0,4, respectiv 1,2 la mie, conform rezultatelor preliminare. Autorităţile norvegiene au dispus plasarea lor în arest preventiv două săptămâni.

Două însoţitoare de bord aveau alcoolemia 0,4, respectiv 0,8 la mie, fiind arestate preventiv pentru o săptămână.

Cei patru membri ai echipajului şi-au recunoscut faptele, ei riscând până la doi ani de închisoare conform legislaţiei norvegiene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici