Patru militari americani au murit în Irak cu o zi înainte de retragerea din oraşe - VIDEO

Patru militari americani au murit, luni, în Irak, în urma rănilor suferite în timpul operaţiunilor, cu o zi înainte de retragerea trupelor americane din oraşe, a anunţat, marţi, armata americană.

17 afișări
Imaginea articolului Patru militari americani au murit în Irak cu o zi înainte de retragerea din oraşe - VIDEO

Patru militari americani au murit în Irak cu o zi înainte de retragerea din oraşe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Patru soldaţi din Divizia Forţei multinaţionale din Bagdad au murit la 29 iunie din cauza rănilor suferite în timpul operaţiunilor de luptă", precizează armata SUA.

Armata nu specifică momentul producerii atacului însă duminică o bombă vizase o patrulă americană aflată în localitatea Sadr City, la nord-est de Bagdad, rănind trei persoane, potrivit unui raport preliminar, a anunţat un purtător de cuvânt militar.

Luni, armata SUA anunţase moartea, duminică, a unui soldat care fusese rănit în timpul luptelor.

În total, 4.321 de soldaţi americani şi-au pierdut viaţa de la începutul invaziei americane în Irak, în martie 2003.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici