Patru morţi, în urma prăbuşirii unui elicopter în Rusia

Patru persoane au murit duminică după prăbuşirea unui elicopter în apropiere de Kazan, la 800 de kilometri est de Moscova, a anunţat un oficial din cadrul Ministerului rus pentru Situaţii de urgenţă.

13 afișări
Imaginea articolului Patru morţi, în urma prăbuşirii unui elicopter în Rusia

Patru morţi, în urma prăbuşirii unui elicopter în Rusia

"Patru persoane au murit şi una a supravieţuit", a precizat el prin telefon.

"La ora 14.10, ora Moscovei (13.10 ora României), am fost informaţi în legătură cu prăbuşirea unui elicopter Mi-8, la circa 15 kilometri de oraşul Kazan, cinci membri ai echipajului se aflau la bord", anunţase şeful serviciilor de relaţii externe al acestui minister, Andrei Rodighin.

Elicopterul efectua un zbor de încercare, în urma unor reparaţii, a precizat agenţia Interfax, citând ministerul.

Supravieţuitorul, unul dintre piloţi, a fost spitalizat în stare gravă, au precizat pentru Interfax serviciile de urgenţă din Kazan.

"Are mai multe traumatisme, printre care şi o fractură la coloana vertebrală. În momentul internării era conştient", a precizat medicul de gardă.

Elicopterele de tip MI-8, datând din perioada Uniunii Sovietice, pot transporta până la 20 de persoane. Aparatele sunt adesea folosite pentru transportul pasagerilor în regiuni izolate din Rusia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici