Patru morţi, într-o explozie produsă într-o mină de cupru din Rusia

Patru persoane au fost ucise, iar alte două rănite, într-o explozie care a avut loc într-o mină de cupru, în regiunea Orenburg, în nord-vestul Rusiei, a anunţat duminică serviciul de presă al societăţii miniere Gai GOK.

72 afișări
Imaginea articolului Patru morţi, într-o explozie produsă într-o mină de cupru din Rusia

Patru morţi, într-o explozie produsă într-o mină de cupru din Rusia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Incidentul s-a produs în oraşul Gai, în regiunea Orenburg, în timpul operaţiunilor de dinamitare, într-o mină din care se extrage cupru, aparţinând Gai GOK, una dintre cele mai mari întreprinderi miniere din Ural.

"Patru persoane au fost ucise. Doi răniţi se află la spitalul din oraş", a anunţat un purtător de cuvânt al societăţii, citat de agenţia RIA Novosti.

Activitatea în mină a fost suspendată temporar, iar o echipă a fost trimisă la faţa locului pentru a stabili cauzele incidentului, a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici