Patru morţi şi şase răniţi într-un incident armat la Washington - VIDEO

Patru persoane au fost ucise şi şase rănite marţi seară într-unul dintre cele mai sărace cartiere ale Washingtonului, potrivit presei locale. Un bărbat înarmat "a tras asupra mulţimii" adunate în faţa unei clădiri dintr-un cartier din sud-estul capitalei Statelor Unite, a declarat şeful poliţiei locale, Cathy Lanier, citată de cotidianul Washington Post.

15 afișări
Imaginea articolului Patru morţi şi şase răniţi într-un incident armat la Washington - VIDEO

Patru morţi şi şase răniţi într-un incident armat la Washington- VIDEO

"Tot ce am văzut a fost cum au căzut corpurile", a afirmat un martor ocular pentru cotidianul american. "Era ca în Vietnam".

Un bilanţ precedent menţiona moartea a trei persoane. Dar postul de televiziune Fox 5 News a anunţat ulterior decesul unei a patra persoane, citând surse din cadrul poliţiei.

Potrivit postului de televiziune NBC, o armă de tip AK-47 a fost aruncată dintr-o maşină în care se aflau mai multe persoane. Şoferul a fugit după atac şi a fost dat în urmărire de poliţie.

Potrivit Washington Post, trei persoane au fost reţinute. Cotidianul adaugă că patru poliţişti au fost răniţi în cursa de urmărire care a urmat după atac.

Acesta este unul dintre cele mai grave incidente de acest tip produse în ultimii 15 ani în capitala federală americană.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici