Patru oameni au murit în urma unui atac armat ce a avut loc în SUA

Patru oameni au murit şi alţi patru au fost răniţi după ce un individ a deschis focul asupra lor într-un restaurant situat în apropierea oraşului Nashville, Tennessee, au anunţat, duminică, autorităţile locale, informează site-ul agenţiei The Associated Press.

588 afișări
Imaginea articolului Patru oameni au murit în urma unui atac armat ce a avut loc în SUA

Patru oameni au murit în urma unui atac armat ce a avut loc în SUA

Potrivit martorilor, atacatorul era dezbrăcat aproape complet şi purta doar o geacă de culoare verde. Acesta a deschis focul în parcarea restaurantului, având asupra sa o mitralieră de tipul AR-15.

Don Aaron, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Nashville, a precizat că forţele de ordine sunt în căutarea atacatorului, identificat drept Travis Reinking, un bărbat în vârstă de 29 de ani.

Dintre persoanle rănite, una se află în stare critică.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici