Patru persoane au murit şi 39 au fost salvate după ce o ambarcaţiune cu migranţi s-a scufundat

Patru oameni au murit şi cel puţin 39 de persoane au fost salvate după ce o ambarcaţiune cu migranţi s-a scufundat în largul coastelor Greciei.

205 afișări
Imaginea articolului Patru persoane au murit şi 39 au fost salvate după ce o ambarcaţiune cu migranţi s-a scufundat

FOTO Twitter

Trei copii şi un adult au murit după ce barca lor s-a scufundat duminică în apropierea insulei Leros, în sud-estul Mării Egee, a anunţat paza de coastă elenă.

Aceasta a recuperat cadavrul unei femei şi a salvat cel puţin 39 de migranţi care, potrivit relatărilor lor, au navigat din Turcia, a declarat un oficial citat de Reuters.

Cei trei copii au murit deşi au fost transportaţi la spital, a precizat paza de coastă. Ţările de origine ale migranţilor nu au fost anunţate de autorităţi.

Alături de Spania şi Italia, Grecia este una dintre porţile de intrare în Uniunea Europeană pentru refugiaţii din Orientul Mijlociu, Africa şi Asia. Majoritatea solicitanţilor de azil trec în Grecia dinspre Turcia vecină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici