Paul Ryan a decis să îl susţină pe Donald Trump pentru funcţia de preşedinte al SUA

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor din Statele Unite, republicanul Paul Ryan, a anunţat joi seară că îl va susţine pe Donald Trump în scrutinul prezidenţial din noiembrie, relatează presa americană.

1883 afișări
Imaginea articolului Paul Ryan a decis să îl susţină pe Donald Trump pentru funcţia de preşedinte al SUA

Paul Ryan a decis să îl susţină pe Donald Trump pentru funcţia de preşedinte al SUA -2-

"Nu este niciun secret că eu şi Donald Trump avem diferenţe de opinii", a scris Paul Ryan într-un editorial publicat în Janesville Gazette.

"Nu voi pretinde că situaţia stă altfel. Şi, când voi simţi nevoia, voi continua să îmi exprim opiniile. Dar realitatea este că, în subiectele de pe agenda noastră, avem mai multe lucruri în comun decât disensiuni", a argumentat Ryan, care până acum refuzase să îl susţină pe Donald Trump.

Săptămâna trecută, controversatul magnat Donald Trump a atins numărul de voturi necesar pentru a reprezenta Partidul Republican în scrutinul prezidenţial din Statele Unite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici