Pe urmele lui "Rambo": poliţiştii nemţi caută, în Pădurea Neagră, un bărbat fără adăpost înarmat ca în filme

  • Zeci de poliţişti nemţi caută o persoană fără adăpost, înarmată, care se ascunde în Pădurea Neagră, în sud-vestul Germaniei
  • Trupele speciale şi câteva elicoptere au fost trimise pe urmele bărbatului, după ce acesta i-a ameninţat pe poliţişti
  • Poliţia din Oppenau a avertizat populaţia să rămână în case.
2888 afișări
Imaginea articolului Pe urmele lui "Rambo": poliţiştii nemţi caută, în Pădurea Neagră, un bărbat fără adăpost înarmat ca în filme

Pe urmele lui "Rambo": poliţiştii nemţi caută, în Pădurea Neagră, un bărbat fără adăpost înarmat ca în filme

Zeci de poliţişti nemţi caută o persoană fără adăpost, înarmată, care se ascunde în Pădurea Neagră, în sud-vestul Germaniei
Trupele speciale şi câteva elicoptere au fost trimise pe urmele bărbatului, după ce acesta i-a ameninţat pe poliţişti
Poliţia din Oppenau a avertizat populaţia să rămână în case.

Aproape 100 de poliţişti şi mai multe elicoptere sunt pe urmele unui bărbat fără adăpost, înarmat, care se ascunde în Pădurea Neagră, în sud-vestul Germaniei, potrivit AFP.

Bărbatul, poreclit "Rambo", a fost văzut în pădure de către localnici, care au raportat comportamentul suspect. Când poliţiştii l-au găsit, au observat că acesta avea echipament de luptă şi era înarmat cu arc şi săgeată, dar şi cu un pistol şi un cuţit. El i-a ameninţat pe ofiţeri, după care a fugit brusc, au declarat surse din cadrul poliţiei.

Autorităţile au publicat o fotografie cu suspectul, care este cunoscut pentru infracţiunile sale anterioare, inclusiv pentru deţinere ilegală de arme de foc. Populaţia este sfătuită să rămână în case şi să nu ia în maşină autostopişti.

Căutările continuă pentru a doua zi consecutivă: zeci de poliţişti, forţe speciale şi echipe canine fiind trimise pe teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici