Percheziţii la domiciliul şi biroul lui Nicolas Sarkozy, în dosarul Bettencourt

Autorităţile franceze au efectuat percheziţii la domiciliul şi biroul fostuilui preşedinte Nicolas Sarkozy, în cadrul anchetei privind scandalul Bettencourt.

535 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la domiciliul şi biroul lui Nicolas Sarkozy, în dosarul Bettencourt

Percheziţii la domiciliul şi biroul lui Nicolas Sarkozy, în dosarul Bettencourt (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Procurorii francezi anchetează dacă fonduri provenind de la bogata moştenitoare a companiei cosmetice L'Oréal, Liliane Bettencourt, au fost utilizate de Nicolas Sarkozy în campania electorală din 2007, afirmă surse citate de AFP.

Zeci de poliţişti şi judecătorul de instrucţie Jean-Michel Gentil participă la percheziţie.

Avocatul lui Nicolas Sarkozy, Thierry Herzog, a declarat că acesta se află în Canada.

Conform ziarului Le Monde, o percheziţie a avut loc şi la un cabinet de avocatură la care Nicolas Sarkozy este asociat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici