Peste 140 de muncitori în construcţii, răpiţi în Afganistan

Insurgenţii talibani au răpit peste 140 de muncitori angajaţi la o firmă de construcţii, în provincia afgană Farah, a anunţat guvernatorul Rohul Amin.

13 afișări
Imaginea articolului Peste 140 de muncitori în construcţii, răpiţi în Afganistan

Peste 140 de muncitori în construcţii, răpiţi în Afganistan

Muncitorii sunt civili şi construiau o bază militară în provincia în care talibanii şi grupările criminale sunt foarte activi.

Aceştia au fost răpiţi de militanţi duminică, în timp ce se deplasau în trei autobuze pe un drum din districtul Bala Boluk din provincia Farah, a declarat Rohul Amin, precizând că se încearcă eliberarea lor pe calea dialogului.

"Au loc negocieri pentru eliberarea acestor muncitori nevinovaţi. Dorim să soluţionăm această problemă pe cale paşnică fără implicarea armatei", a spus el.

Talibanii nu au oferit informaţii despre acest incident.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici