Peste 30 de cadavre şi 9 capete, găsite în gropi comune clandestine din Mexic

Autorităţile din Mexic au găsit 32 de cadavre şi nouă capete în 20 de gropi comune clandestine în municipiul Zitlala din statul Guerrero, relatează proceso.com.mx.

969 afișări
Imaginea articolului Peste 30 de cadavre şi 9 capete, găsite în gropi comune clandestine din Mexic

Peste 30 de cadavre şi 9 capete, găsite în gropi comune clandestine din Mexic (Surse: proceso.com.mx)

În comunicatul Procuraturii Generale (FGE) se anunţă că până în acest moment niciunul dintre cadavrele sau resturile umane găsite nu a fost identificat.

Resturile umane au fost transferate la Serviciul Medical Forense unde se desfăşoară proceduri pentru identificarea victimelor.

Potrivit FGE, în vecinătate vor fi efectuate săpături pentru a se afla dacă mai există alte gropi clandestine.

Statul Guerrero, mare producător de marijuana şi mac care alimentează traficul cu destinaţia Statele Unite, este unul dintre cele mai afectate state mexicane de violenţe între carteluri de droguri, potrivit Le Figaro.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici