Peste 310.000 de maşini BMW, chemate în service în Marea Britanie din cauza unei defecţiuni. Care sunt modelele vizate

Compania BMW a anunţat, miercuri, decizia de chemare în service a peste 310.000 de vehicule înmatriculate în Marea Britanie, din cauza unei defecţiuni la sistemul electric care poate provoca oprirea motoarelor.

2326 afișări
Imaginea articolului Peste 310.000 de maşini BMW, chemate în service în Marea Britanie din cauza unei defecţiuni. Care sunt modelele vizate

Peste 310.000 de maşini BMW, chemate în service în Marea Britanie din cauza unei defecţiuni

La sfârşitul anului trecut, BMW a chemat în service 36.410 de maşini cu motoare pe benzină.

Acum, compania auto germană a decis chemarea în service a încă 312.000 de maşini înmatriculate în Marea Britanie: BMW seria 1, seria 3, Z4 şi X1, atât cu propulsie pe benzină, cât şi diesel, modele fabricate în perioada martie 2007 - august 2011, relatează BBC.

În decembrie 2016, şoferul unui autoturism Ford Fiesta a murit după ce a lovit un copac pentru a evita un autoturism BMW al cărui motor se oprise brusc în zona Guildford (Surrey). Motorul se oprise din cauza unei probleme electrice, iar lămpile de frânare nu s-au aprins din cauza opririi motorului, într-o noapte, pe o şosea pe care nu erau stâlpi de iluminat.

Specialiştii au stabilit că defecţiunea se poate produce la numeroase vehicule.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici