Peste 700.000 de locuinţe nu au energie electrică în Nord-Estul SUA

Un număr de 715.205 locuinţe şi firme erau private joi de electricitate în Nord-Estul Statelor Unite, în urma uraganului Sandy şi primei furtuni de iarnă, a anunţat Departamentul american al Energiei.

267 afișări
Imaginea articolului Peste 700.000 de locuinţe nu au energie electrică în Nord-Estul SUA

Peste 700.000 de abonaţi nu au energie electrică în Nord-Estul SUA

Furtuna de iarnă de miercuri, prima din acest an, a lăsat fără energie electrică un număr de 92.000 de abonaţi, în cinci state.

Cele două state cele mai afectate state sunt New York (45.028 de abonaţi) şi New Jersey (22.083), care au fost cele mai afectate şi de uraganul Sandy, în urmă cu zece zile.

La New Jersey, 10% dintre abonaţi (396.777) erau în continuare privaţi de electricitate, potrivit Departamentului Energiei. În statul New York, în această situaţie se mai află 4% dintre abonaţi, adică 285.354 de locuinţe.

Celelalte state afectate de prima furtună de iarnă din acest an sunt Connecticut (9.042 de abonaţi fără curent electric), Massachusetts (11.595) şi Rhode Island (4.671).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici