Peste 700 de poliţişti americani au fost infectaţi cu coronavirus. Anunţul autorităţilor

Situaţia se agravează din ce în ce mai mult în Statele Unite, iar poliţiştii au căzut şi ei pradă epidemiei de coronavirus. Peste 700 de poliţişti au fost infectaţi cu coronavirus.

394 afișări
Imaginea articolului Peste 700 de poliţişti americani au fost infectaţi cu coronavirus. Anunţul autorităţilor

Peste 700 de poliţişti americani au fost infectaţi cu coronavirus. Anunţul autorităţilor

 

Potrivit CNN, 730 de poliţişti din New York au fost infectaţi cu noul coronavirus, precum şi alţi angajaţi civili din Departamentul de Poliţie din New York. 29 se află la spital, iar unul se află în stare gravă.
 
Departamentul de Poliţie îi sfătuieşte pe ofiţeri şi angajaţi care ar putea fi vulnerabili coronavirusului să solicite comandanţilor să lucreze acasă, au spus oficialii.

Statele Unite înregistrează cele mai multe cazuri de infecţie cu noul coronavirus la nivel mondial. Peste 139.700 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 şi peste 2400 au murit din cauza acestei boli.
 
Astfel, Statele Unite au depăşit Italia şi China în privinţa numărului de cazuri confirmate. În acest context, preşedintele Donald Trump a extins până pe 30 aprilie recomandările privind distanţarea socială.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici