Pilotul unui avion de mici dimensiuni ameninţă că se va prăbuşi peste un complex comercial din SUA

  • Un pilot care zboară deasupra unui oraş din SUA a anunţat autorităţile că se va prăbuşi intenţionat peste un complex comercial.
  • Numeroase persoane au fost evacuate, iar autorităţile încearcă să-l convingă pe pilot să renunţe la planul său, potrivit BBC.
334 afișări
Imaginea articolului Pilotul unui avion de mici dimensiuni ameninţă că se va prăbuşi peste un complex comercial din SUA

Captură Twitter

UPDATE 20:00 Pilotul a aterizat în siguranţă şi a fost reţinut de către poliţişti.

Un pilot ameninţă sâmbătă că va prăbuşi intenţionat un avion de mici dimensiuni peste un magazin în timp ce se învârte în cerc deasupra oraşului Tupelo din Mississippi, potrivit poliţiei. Două centre comerciale şi mai multe case au fost evacuate, iar cetăţenilor li s-a cerut să evite zona.

Poliţia locală a avertizat că avionul ar putea reprezenta un pericol pentru o zonă mai mare decât oraşul. Poliţiştii spun că se află în contact direct cu pilotul, în timp ce monitorizează „situaţia periculoasă".

Detalii despre conversaţia lor sau despre identitatea pilotului nu au fost făcute publice.

Departamentul de poliţie a fost notificat sâmbătă, în jurul orei locale 05:00, despre faptul că un avion zboară deasupra oraşului, se arată într-un comunicat. Se pare că pilotul a luat legătura cu serviciul de urgenţă şi a ameninţat că se va prăbuşi peste un complex comercial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pilot,
avion,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici