Platforma Zoom a picat în SUA şi Marea Britanie. Pentru oamenii de afaceri, o disperare, iar pentru studenţi, o binecuvântare

  • Zoom suferă probleme tehnice în America şi Marea Britanie
  • Platforma pentru videoconferinţea are întreruperi
  • În timp ce unii sunt nervoşi că ratează întâlniri de afaceri pe Zoom, alţii sunt bucuroşi că nu pot intra în videoconferinţe sau la cursurile online
1265 afișări
Imaginea articolului Platforma Zoom a picat în SUA şi Marea Britanie. Pentru oamenii de afaceri, o disperare, iar pentru studenţi, o binecuvântare

Platforma Zoom a picat în SUA şi Marea Britanie. Oamenii de afaceri sunt disperaţi, iar studenţii sunt în culmea fericirii

Zoom, platforma pentru videoconferinţe care a început să fie utilizată tot mai mult odată cu pandemia, suferă probleme tehnice, relatează The Verge. 
 
Mai exact, Zoom se întrerupe în America şi Marea Britanie, făcând viaţa grea celor care trebuie să intre în videoconferinţe sau să participe la cursuri online. 
 
Totuşi, dacă aruncăm un ochi pe Twitter, reacţiile sunt împărţite: dacă unii sunt exasperaţi de întreruperile platformei, alţii sunt chiar fericiţi că au scăpat de şedinţe sau şcoala online.
 
„Toţi studenţii aceştia care sabotează Zoom-ul ne fac viaţa grea. Ne este imposibil să mai facem afaceri pe Zoom”, scrie un afacerist nervos din cauza situaţiei. 
 
 
Echipa Zoom îi răspunde bărbatului: „Bună! Am fost informaţi că unii utilizatori nu pot intra în Zoom Meetings şi nu pot accesa cursurile online. În acest moment investigăm situaţia şi vom reveni cu update-uri. Ne pare sincer rău pentru situaţia creată”.
 
La polul opus, un student le transmite celor de la Zoom următorul mesaj: „Zoom, te rog, nu-ţi reveni. Cel puţin până la noapte pentru că nu vreau să merg la cursurile de luni seară şi ar fi o binecuvântare dacă nu ţi-ai reveni”.
 
 
Deşi chatul, funcţia de apel şi alte servicii auxiliare funcţionează foarte bine, utilizatorii sunt nemulţumiţi pentru că videoconferinţele sunt cele mai importante şi tocmai acelea sunt imposibil de accesat.
 
Sursa: https://www.theverge.com/2020/8/24/21398900/zoom-down-outages-us-uk-meetings-webinars
 
Autor: Carmen Zanfir  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici