Poate Hidroxiclorochina să trateze COVID-19? Ce spun experţii

Medicii şi cercetătorii din întreaga lume s-au angajat în lupta descoperiri unei soluţii pentru a eradica infecţia cu noul coronavirus şi încă studiază cum şi de ce COVID-19 poate provoca suferinţe respiratorii severe.

741 afișări
Imaginea articolului Poate Hidroxiclorochina să trateze COVID-19? Ce spun experţii

Poate Hidroxiclorochina să trateze COVID-19? Ce spun experţii

Chiar dacă Donald Trump declara că Hidroxiclorochina şi Azitromicina luate împreună, au şansa reală de a produce o mare schimbare în istoria medicinei, medicii şi cercertătorii îl contrazic pe preşedintele Statelor Unite.

Medicii de la Yale University, consideră că Hiroxiclorohina are o capacitate foarte mare de a calma bolile autoimune şi sunt de părere că există beneficii la nivel teoretic. „Nu au fost adunate încă suficiente date pentru a ne da seama cât de eficient funcţionează acest medicament.Nu există dovezi puternice sau chiar moderate pentru azitromicină ca medicament care să ajute sistemul imunitar." , au spus medicii.
 
Un medicament foarte vechi revine în prim plan. (Hidroxi)Clorochina a fsot folosită aproximativ 70 de ani pntru a trata malaria, afecţiunile reumatice şi altea afecţiuni. Acum, utilizarea sa potenţială în lupta împotriva coronavirusului a devenit o sursă de speranţă pentru mulţi oameni.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici