Poliţia britanică a eliberat un tânăr reţinut în urma atentatului sinucigaş de la Manchester de acum două săptămâni

Un tânăr de 23 de ani, reţinut în urma atentatului terorist de la Manchester, a fost eliberat de poliţie, care a precizat că alte unsprezece persoane rămân în continuare în custodia autorităţilor în legătură cu acest caz, informează The Associated Press.

237 afișări
Imaginea articolului Poliţia britanică a eliberat un tânăr reţinut în urma atentatului sinucigaş de la Manchester de acum două săptămâni

Poliţia britanică a eliberat un tânăr reţinut în urma atentatului sinucigaş de la Manchester

Şapte alţi suspecţi reţinuţi după atentatul din data de 22 mai au fost eliberaţi anterior fără să fie inculpaţi.

Pe 22 mai, un terorist islamist s-a aruncat în aer în sala Manchester Arena, la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande. Douăzeci şi două de persoane au fost ucise în atentatul revendicat de reţeaua teroristă Stat Islamic. Atacul sinucigaş a fost comis de Salman Abedi, un britanic de origine libiană.

Poliţia încearcă să determine dacă teroristul a fost ajutat de o presupusă reţea extremistă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici