Poliţia georgiană eliberează patru soldaţi ruşi

Autorităţile georgiene au anunţat miercuri că au eliberat patru militari ruşi din cadrul trupelor de menţinere a păcii pe care îi arestaseră cu o zi înainte şi care erau bănuiţi că au transportat arme fără să aibă documentele necesare

11 afișări
Imaginea articolului Poliţia georgiană eliberează patru soldaţi ruşi

Poliţia georgiană eliberează patru soldaţi ruşi (Imagine: Mediafax/AFP)

Oficialii georgieni au anunţat marţi că au arestat 14 militari din cadrul trupelor ruse de menţinere a păcii, însă ulterior au revizuit această cifră la patru.

"Noaptea trecută, după ce au fost supuşi unui interogatoriu, toţi cei patru soldaţi ruşi au fost eliberaţi", a declarat Şota Utiaşvili, oficial din cadrul Ministerului georgian de Interne.

"Vrem să le înapoiem camionul. Însă armele vor rămâne aici până când ancheta va fi finalizată, iar ulterior vom decide ce vom face cu ele", a adăugat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici