Poliţia spaniolă a confiscat trei tone de cocaină la bordul unei nave comerciale

Poliţia spaniolă a confiscat trei tone de cocaină la bordul unei nave comerciale aflate în largul coastelor meridionale ale Spaniei şi a arestat 31 de persoane implicate în trafic, a anunţat miercuri Ministerul de Interne.

104 afișări

Poliţia a urcat luni la bordul navei SV Nikolai la aproximativ 80 de kilometri în largul portului Cadix şi a confiscat peste 100 de saci cu cocaină, conform ministerului. În acelaşi timp, poliţia îi aresta pe cei responsabili de expedierea şi recepţionarea drogurilor pe uscat.

"Cargoul deţinut de un grup columbian din Madrid a fost încărcat la bordul navei în America de Sud de către o organizaţie de cetăţeni bulgari", a adăugat ministerul fără a preciza despre ce stat din America de Sud este vorba.

Poliţia a arestat 21 de bulgari la bordul navei, şase columbieni la Madrid şi patru spanioli în Galicia (nord-vest).

Poliţia suspectează că drogruile urmau să fie transportate din Galicia către Madrid.

Spania este principalul port de intrare în Europa a cocainei din America Latină şi a cannabis-ului din Maroc. Poliţia realizează frecvent confiscări importante.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici