Poliţia turcă inspectează o vilă din provincia Yalova în cazul anchetei jurnalistului saudit

Poliţia turcă inspectează o vilă din nord-westul provinciei Yalova în cadrul anchetei asasinatului jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, a anunţat luni agenţia de ştiri Anadolu, potrivit Reuters.

231 afișări
Imaginea articolului Poliţia turcă inspectează o vilă din provincia Yalova în cazul anchetei jurnalistului saudit

Poliţia turcă inspectează o vilă din provincia Yalova în cazul anchetei jurnalistului saudit

Poliţia verifică o vilă situată în satul Samanli care se află în districtul Ternal din regiunea Yalova, transmite Anadolu.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii.

Poliţiştii au mai efectuat anterior şi alte percheziţii la consulatul saudit, precum şi la reşedinţa consulului general din Istanbul, ca parte a anchetei în cazul uciderii jurnalistului saudit, care a fost omorât în incinta consulatului la începutul lunii octombrie.

Luna trecută, anchetatorii au extins investigaţia în regiunea Yalova şi într-o pădure aflată în apropiere de Istanbul, pentru a căuta rămăşiţele jurnalistului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici