Poliţie: Autorul atacului din Germania este de origine somaleză

  • Autorul atacului comis în Germania este un individ în vârstă de 24 de ani de origine somaleză.
  • Poliţie: Trei persoane au fost ucise în atacul din Würzburg, iar altele sunt în stare gravă.
487 afișări
Imaginea articolului Poliţie: Autorul atacului din Germania este de origine somaleză

Sura foto: Twitter

Autorul atacului comis în oraşul german Würzburg, soldat cu moartea a trei persoane, este un individ de origine somaleză, a anunţat vineri seară Poliţia germană.

„În atacul comis de un somalez în vârstă de 24 de ani au fost ucise trei persoane, iar altele au fost grav rănite. Individul, care locuieşte în Würzburg, a fost împuşcat de poliţie, dar se află în afara oricărui pericol", a transmis Poliţia din Würzburg, prin Twitter.

Autorităţile germane au reiterat că în acest moment nu mai există niciun pericol iminent.

Cel puţin trei persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite după ce au fost atacate de un individ înarmat cu un cuţit, vineri după-amiază, în oraşul german Würzburg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici