Video Poliţist din SUA, filmat împuşcând mortal un suspect de culoare după confundarea armelor - VIDEO

Un agent de poliţie în vârstă de 73 de ani din Statele Unite a împuşcat mortal un suspect de culoare după ce a confundat o armă cu impulsuri electrice cu pistolul din dotare, scena fiind filmată, informează CNN.

348 afișări

Robert Gates, în vârstă de 73 de ani, adjunct în rezervă al şerifului din comitatul Tusla (statul Oklahoma), l-a împuşcat mortal cu o armă de foc pe un suspect afro-american, Eric Courtney Haris, în cursul unui flagrant.

Suspectul, în vârstă de 44 de ani, cu antecedente pentru trafic de droguri, a încercat să vândă o armă de foc unor agenţi de poliţie sub acorperire. La un moment dat, suspectul şi-a dat seama de flagrant şi a fugit de poliţişti.

În momentul prinderii suspectului, agentul de poliţie Robert Gates, în vârstă de 73 de ani, şi-a avertizat colegii că va folosi pentru imobilizare un aparat cu impulsuri electrice Taser, dar, în grabă, a confundat armele, şi a tras un glonţ metalic cu pistolul din dotare.

Incidentul a fost filmat, iar Gates se aude prezentând scuze pentru încurcarea armelor. "Oh, l-am împuşcat, îmi pare rău", a spus Bates. Suspectul rănit se aude strigând că nu mai poate respira, în timp ce un alt poliţist îl înjura.

Suspectul a murit la spital din cauza rănilor suferite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici