Poliţişti atacaţi de un grup de albanezi din Kosovo, care furau cherestea

Un grup de albanezi înarmaţi din Kosovo a trecut graniţa administrativă din sudul teritoriului, atacând ofiţeri de poliţie care patrulau în zonă, relatează postul de radio B92 în pagina electronică.

22 afișări
Imaginea articolului Poliţişti atacaţi de un grup de albanezi din Kosovo, care furau cherestea

Poliţişti atacaţi de un grup de albanezi din Kosovo, care furau cherestea (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit agenţia de ştiri Beta, incidentul, care nu s-a soldat cu victime, s-a petrecut în apropierea satului Tacevaci, marţi după-amiază.

Poliţiştii au observat un grup format din trei până la cinci persoane identificate drept albanezi din Kosovo, care "purtau instrumente de tăiat copaci". Acestea au deschis focul asupra poliţiştilor, care nu au ripostat, potrivit aceleiaşi surse.

Rafalele de foc automat au durat jumătate de oră, potrivit poliţiştilor. Albanezii din Kosovo s-au retras apoi în satul Podujevo, cu un tractor încărcat cu cherestea.

Poliţia a declarat că nu a fost deschisă o anchetă din "motive de securitate", întrucât zona trebuie mai întâi securizată de KFOR (Forţa NATO din Kosovo). Poliţiştii au recuperat însă o drujbă uitată de atacatori.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici