Poliţiştii spanioli au descoperit 11 tone de haşiş într-un transport de sardine

Poliţia spaniolă şi autorităţile de frontieră au arestat membri ai unei reţele de trafic de droguri care operau în partea de sud a Spaniei şi au confiscat 11 tone de haşiş ascunse într-un transport de sardine congelate, a anunţat, marţi, Ministerul de Interne spaniol.

134 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii spanioli au descoperit 11 tone de haşiş într-un transport de sardine

Poliţiştii spanioli au descoperit 11 tone de haşiş într-un transport de sardine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Anchetatorii au reuşit să confişte 11.100 kilograme de haşiş ascunse într-un transport de sardine congelate venite în portul Algerciras, în sud", potrivit sursei citate.

Autorităţile au arestat cinci cetăţeni spanioli, au blocat 38 de conturi bancare, au confiscat 240.000 de euro, şapte imobile şi mai multe vehicule, după cum precizează Ministerul de Interne spaniol.

Membrii reţelei sunt cercetaţi pentru spălare de bani, a arătat sursa citată.

Spania este pricipala poartă de intrare în Europa a haşişului care provine din ţara vecină, Maroc, iar autorităţile confiscă mari cantităţi de droguri, în mod frecvent.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici