Polonezul care a răpit-o în Italia pe Chloe Ayling, fotomodel britanic, susţine că a fost forţat să facă asta de un grup de români

Un individ de origine poloneză care a răpit o tânără britanică în Italia a declarat anchetatorilor că ar fi fost forţat să comită această acţiune de un grup de români din Birmingham, după ce anterior susţinuse că făcea parte dintr-o organizaţie infracţională internaţională numită Black Death.

6893 afișări
Imaginea articolului Polonezul care a răpit-o în Italia pe Chloe Ayling, fotomodel britanic, susţine că a fost forţat să facă asta de un grup de români

Bărbatul care a răpit fotomodelul britanic în Italia spune că a fost forţat să facă asta de un grup de români

Poliţia italiană a descris individul drept fantezist, adăugând că polonezul pare să fie "o persoană periculoasă cu tendinţe mitomane", informează site-ul cotidianului The Guardian.

Bărbatul susţinea iniţial că făcea parte dintr-o organizaţie infracţională internaţională numită Black Death. Oficiului European de Poliţie (Europol) a transmis că are o singură menţiune a acestei organizaţii în baza de date, lucru care nu înseamnă neapărat că aceasta chiar există.

Ulterior, Lukasz Herba, presupusul autor al răpirii, şi-a schimbat mărturia, spunând că suferă de leucemie şi disperat să obţină bani a intrat în contact cu un grup de români din Birmingham, iar aceştia l-ar fi obligat să participe la răpirea tinerei.

Un model britanic în vârstă de 20 de ani a fost răpit în oraşul italian Milano pentru a fi vândut la licitaţie pe un site de pornografie de pe dark web. Tânăra a fost asaltată, drogată, încătuşată şi înghesuită într-o geantă de voiaj.

Un polonez cu reşedinţa în Marea Britanie a fost arestat, fiind acuzat de răpire. Lukasz Herba a fost arestat la 17 iulie în afara Consulatului britanic din Milano, în timp ce însoţea femeia răpită.

Autorităţile întreprind căutări ale cel puţin unei alte persoane ce ar avea legături cu răpirea.

CITEŞTE şi Drama prin care a trecut Chloe Ayling. Mărturiile fotomodelului răpit şi scos la licitaţie pe Dark Web: "M-am temut pentru viaţa mea, în fiecare secundă, în fiecare minut, în fiecare oră"

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici