Portretul anti-vaccinistului înscris în cursa pentru Casa Albă

Avocat de mediu, nepotul lui JFK candidează pentru Partidul Democrat, anunţ făcut într-un tweet.

626 afișări
Imaginea articolului Portretul anti-vaccinistului înscris în cursa pentru Casa Albă

Un anti-vaccinist, în cursa pentru Casa Albă

Robert F. Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american John Fitzgerald Kennedy, candidează pentru Casa Albă, înaintea alegerilor din 2024, pentru Partidul Democrat.

Trezorierul său de campanie, John Sullivan, a confirmat pentru CNN că avocatul de mediu, fiul fostului senator şi procuror general Robert Kennedy, care a fost asasinat în 1968, a depus documentaţia necesară la Comisiei Electorale Federale.

Kennedy, în vârstă de 69 de ani, este cunoscut pentru activismul său împotriva vaccinurilor. Şi-a condensat teoriile în cartea „The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health” şi face parte din „duzina murdară”, cele 12 persoane fizice care singure au produs două treimi din dezinformarea socială împotriva vaccinului în Statele Unite.

Se află pe locul doi în acest clasament deloc măgulitor întocmit de Center for Countering Digital Hate şi Anti-Vax Watc. A fost blocat pe Instagram, definitiv, în februarie 2021, rămânând în acelaşi timp pe Twitter şi pe Facebook.

Intrarea în arenă fusese deja anticipată chiar de Kennedy luna trecută, într-un tweet în care a anunţat că vrea „să intre în cursă, dacă reuşesc să strâng suficiente fonduri şi susţinători”. Misiune îndeplinită, se pare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici