Un membru al familiei Kennedy vrea să-l înlocuiască pe Joe Biden la Casa Albă

Robert F. Kennedy Jr. vrea să candideze din partea Partidului Democrat pentru funcţia de preşedinte al SUA. Ca să devină candidatul democraţilor, Kennedy trebuie să-l învingă pe actualul preşedinte Joe Biden în cursa internă a partidului.

1425 afișări
Imaginea articolului Un membru al familiei Kennedy vrea să-l înlocuiască pe Joe Biden la Casa Albă

Un membru al familiei Kennedy vrea să-l înlocuiască pe Joe Biden la Casa Albă

Robert F. Kennedy Jr. a depus actele pentru a candida la preşedinţia SUA în 2024, potrivit BBC.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani este fiul senatorului asasinat Robert F Kennedy şi nepotul preşedintelui John F Kennedy. Robert F. Kennedy este un militant împotriva vaccinurilor. Instagram i-a eliminat contul în 2021 pentru că „a împărtăşit în mod repetat informaţii fără a le proba", a precizat atunci compania.

Preşedintele SUA, Joe Biden, a lăsat să se înţeleagă că va candida din nou, deşi nu a anunţat încă oficial candidatura.

Atât Partidul Democrat, cât şi cel Republican îşi organizează propriile competiţii, numite primare, pentru a-şi stabili candidatul la preşedinţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici