Povestea emoţionată a câinelui care şi-a aşteptat şase zile stăpânul în faţa spitalului unde era internat

  • Câinele este cel mai bun prieten al omului.
  • Afirmaţia s-a potrivit perfect în cazul unui pacient al unui spital din nord-estul Turciei, al cărui animal de companie loial a aşteptat la intrare timp de şase zile până când a fost externat.
5306 afișări
Imaginea articolului Povestea emoţionată a câinelui care şi-a aşteptat şase zile stăpânul în faţa spitalului unde era internat

Când Cemal Senturk a fost transferat cu o ambulanţă la Spitalul Medical Park din Trabzon, pe 14 ianuarie, câinele său, Boncuk, a scăpat din apartamentul lor şi l-a urmat la unitate, unde aştepta cu răbdare în fiecare zi.

Personalul spitalului a informat familia lui Senturk despre locul unde se afla prietenul său canin. Dar după ce Boncuk a fost adus înapoi acasă, a reuşit să scape din nou - şi se întorcea în fiecare zi la spital, a declarat Murat Ercan, directorul centrului internaţional de pacienţi al spitalului, pentru CNN.

Spitalul a spus că apartamentul lui Senturk se află în apropiere. "Câinele său" Boncuk "l-a urmărit până la poarta spitalului şi a refuzat să plece timp de şase zile până când stăpânul a fost externat", a spus Ercan într-un comunicat.

În timpul perioadei petrecute la uşa spitalului, câinele a câştigat afecţiunea personalului spitalului, care l-a hrănit şi l-a îngrijit, a adăugat Ercan.

„Cemal Senturk este alături de Boncuk de nouă ani”, a spus el.

După ce a fost externat Cemal Senturk şi-a întâlnit câinele la poarta spitalului. Întâlnirea dintre cei doi a fostdescrisă de cei prezenţi ca fiind una plină de emoţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici