Premieră: Airbnb îşi dă în judecată un client pentru că a organizat o petrecere ilegală, soldată cu moartea a trei persoane

  • Compania Airbnb a dat în judecată un client, pentru prima oară în istorie
  • Clientul, care rezervase o proprietate, a organizat o petrecere ilegală
  • La eveniment au participat 50 de oameni şi trei dintre aceştia şi-au pierdut viaţa într-un schimb de focuri de armă
1358 afișări
Imaginea articolului Premieră: Airbnb îşi dă în judecată un client pentru că a organizat o petrecere ilegală, soldată cu moartea a trei persoane

Premieră: Airbnb îşi dă în judecată un client pentru că a organizat o petrecere ilegală, soldată cu moartea a trei persoane

Airbnb a dat în judecată un client pentru prima oară în istorie, după ce acesta a organizat o petrecere ilegală, în cadrul căreia 3 persoane şi-au pierdut viaţa, informează newsweek.com.

Clientul a închiriat o proprietate în California, unde a invitat 50 de persoane la o petrecere. Poliţia a fost chemată la faţa locului, după ce mai multe focuri de armă au fost auzite. Trei oameni şi-au pierdut viaţa în urma incidentului.

Compania a precizat că oaspetele a făcut rezervarea sub un pretext fals, iar acţiunea în judecată este pentru încălcarea regulilor de sănătate publică, în contextul pandemiei de coronavirus. Totodată, Airbnb a adăugat că l-a eliminat pe utilizator din platformă.

"Este pentru prima oară în istorie când Airbnb a luat măsuri şi a acţionat în instanţă un client pentru organizarea unei petreceri neautorizate", a precizat compania.

Airbnb va dona toţi banii obţinuţi în urma procesului către ONG-uri care luptă împotriva violenţei şi a folosirii armelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici