Premierul Greciei cere intensificarea controalelor, pentru respectarea măsurilor antiepidemice

  • Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a cerut intensificarea controalelor pentru asigurarea respectării măsurilor anticoroavirus, în principal în sectorul turismului
  • Kyriakos Mitsotakis: "Cadrul actual este adecvat, problemele sunt legate de aplicarea regulilor"
  • Premierul Greciei a cerut respectarea regulilor de igienă în domeniul turismului, purtarea măştilor în spaţiile închise şi evitarea adunărilor mari de oameni
567 afișări
Imaginea articolului Premierul Greciei cere intensificarea controalelor, pentru respectarea măsurilor antiepidemice

Mediafax FOTO

Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a cerut, în cadrul şedinţei de guvern organizate miercuri după-amiază, intensificarea acţiunilor autorităţilor pentru asigurarea respectării măsurilor anticoroavirus, în principal în sectorul turismului.

"Cadrul actual este adecvat, problemele sunt legate de aplicarea regulilor", a declarat premierul Kyriakos Mitsotakis, citat de site-ului In.gr.

Premierul Greciei a insistat că sunt necesare controale suplimentare pentru evitarea răspândirii coronavirusului în rândul personalului medical şi în domeniul turistic. Kyriakos Mitsotakis a cerut evitarea formării grupurilor mari de persoane, în special în spaţii închise, şi a îndemnat autorităţile locale să se asigure că actualele măsuri antiepidemice sunt respectate.

"Scopul actualei şedinţe este foarte specific: să examinăm modul în care au fost aplicate actualele prevederi şi recomandări privind coronavirusul. (...) Vreau să fiu foarte clar: în acest moment, consider că actualul cadru pe care îl avem la dispoziţie, creat pe baza recomandărilor experţilor, este suficient. Însă avem probleme cu implementarea. De aceea, vreau să transmit un mesaj clar: pentru a evita un eventual val doi, condiţiile minime de menţinere a sănătăţii publice trebuie respectate", a subliniat Kyriakos Mitsotakis.

Premierul Greciei a cerut respectarea regulilor de igienă în domeniul turismului şi restaurantelor, purtarea măştilor în spaţiile închise şi evitarea adunărilor mari de oameni, în special în spaţii închise.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici