Premierul Olandei, Mark Rutte, este optimist în privinţa rezultatului summitului UE

  • Premierul Olandei este încrezător privind un acord pe tema Fondului UE de relansare economică
  • Mark Rutte: „S-au înregistrat unele progrese. Sunt anumite semnale de speranţă”
  • Austria, Olanda, Suedia, Danemarca şi Finlanda au impus condiţii stricte privind aprobarea Fondului UE de relansare economică
580 afișări
Imaginea articolului Premierul Olandei, Mark Rutte, este optimist în privinţa rezultatului summitului UE

Premierul Olandei, Mark Rutte, optimist în privinţa rezultatului summitului UE FOTO HEPTA

Premierul Olandei, Mark Rutte, s-a declarat optimist, luni, privind ajungerea la un acord, la summitul de la Bruxelles, asupra Fondului Uniunii Europene de relansare economică post-pandemie.
 
Olanda se numără printre ţările care au blocat până acum ajungerea la un acord.
 
„S-au înregistrat unele progrese. Sunt anumite semnale de speranţă”, a declarat Mark Rutte, potrivit site-ului T-Online.de, înaintea începerii unei noi runde de negocieri.
 
Anterior, cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a sugerat, la rândul său, că, în pofida dificultăţilor, rezultatul summitului ar putea fi favorabil. „Tocmai s-au încheiat negocieri dure, am putea fi bucuroşi de rezultatul de astăzi. Continuăm după-amiază”, a transmis, prin Twitter, Sebastian Kurz.
 
Austria, Olanda, Suedia, Danemarca şi Finlanda au impus condiţii stricte privind cuantumul şi alocarea fondurilor pentru relansare economică post-pandemie, blocând până acum ajungerea la un acord la summitul de la Bruxelles. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici