Premierul Poloniei va discuta cu Macron despre securitate şi criza energetică

Premierul polonez Mateusz Morawiecki a declarat joi că va vizita luni Parisul pentru a discuta cu preşedintele francez Emmanuel Macron despre situaţia din Ucraina, cooperarea în domeniul apărării şi problemele energetice, scrie Reuters.

118 afișări
Imaginea articolului Premierul Poloniei va discuta cu Macron despre securitate şi criza energetică

Hepta

„În primul rând, vom vorbi despre chestiuni de securitate, deoarece Franţa este un partener important ... Consolidarea flancului estic (al NATO) va fi, de asemenea, cu siguranţă, un subiect al discuţiei noastre”, a declarat Morawiecki, făcând referire la chestiuni precum cooperarea militară şi cooperarea între industriile de apărare.

Între cei doi lideri vor fi discuţii şi despre criza energetică.

„Pe lângă securitate, vom vorbi şi despre energie. Vedem că Rusia a provocat un val uriaş de inflaţie în întreaga lume... vom discuta cu preşedintele Franţei despre cum să atenuăm presiunea inflaţionistă, în special pe piaţa energiei”, a adăugat el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici