Presa nord-coreeană: Kim Jong-Un şi Donald Trump vor continua discuţiile începute în Hanoi

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un şi preşedintele american Donald Trump au decis să continue discuţiile productive pentru rezolvarea problemelor prezentate în cadrul summitului din Vietnam, relatează agenţia nord-coreeană de presă KCNA, citată de Reuters.

364 afișări
Imaginea articolului Presa nord-coreeană: Kim Jong-Un şi Donald Trump vor continua discuţiile începute în Hanoi

Kim Jong-Un şi Donald Trump vor continua discuţiile începute în Hanoi -presa nord-coreeană

Conform KCNA, cei doi lideri doresc să consolideze relaţiile dintre Coreea de Nord şi Statele Unite şi să ducă la bun sfârşit denuclearizarea Peninsulei Coreene.

Donald Trump şi Kim Jong-Un au avut un schimb de păreri sincer şi constructiv, asupra unor probleme practice, pentru a îmbunătăţi relaţiile dintre cele două ţări.

Cei doi lideri au constatat că eforturile şi măsurile proactive luate de ambele părţi pentru minimizarea tensiunilor au încurajat discuţiile şi au creat un mediu de încredere pentru negocieri, lucru care a schimbat „atmosfera de inimiciţie” cu care cele două ţări s-au confruntat în ultimii zeci de ani, relatează KCNA.

De asemenea, Trump şi Kim Jond-Un au transmis că al doilea summit, din Vietnam, a reprezentat o şansă importantă de a construi încrederea şi de a îmbunătăţi relaţiile dintre Statele Unite şi Coreea de Nord, conform agenţiei de presă nord-coreene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici