Preşedintele american Joe Biden îşi sărbătoreşte cea de-a 81-a aniversare cu graţierea curcanilor de Ziua Recunoştinţei

  • Preşedintele american Joe Biden şi-a sărbătorit luni cea de-a 81-a aniversare cu graţierea a doi curcani numiţi Liberty şi Bell în cadrul unei tradiţii anuale la Casa Albă.
  • Curcanii, provenind din Willmar, Minnesota, au avut parte de o şedere luxoasă la Hotelul Willard din Washington, D.C., înainte de vizita lor la Casa Albă cu ocazia Zilei Recunoştinţei (Thanksgiving).
399 afișări
Imaginea articolului Preşedintele american Joe Biden îşi sărbătoreşte cea de-a 81-a aniversare cu graţierea curcanilor de Ziua Recunoştinţei

Preşedintele american Joe Biden îşi sărbătoreşte cea de-a 81-a aniversare cu graţierea curcanilor de Ziua Recunoştinţei

Preşedintele Joe Biden şi-a sărbătorit parţial cea de-a 81-a aniversare cu graţierea a doi curcani norocoşi numiţi Liberty şi Bell, o tradiţie anuală de la Casa Albă. Cei doi provin din Willmar, Minnesota, şi au avut parte de o primire specială la Hotelul Willard din Washington, D.C., înainte de ceremonia de graţiere. Biden a glumit că, deşi sunt din Minnesota, sunt numiţi după faimosul Liberty Bell din Philadelphia, dezvoltând o "nouă apreciere pentru cuvântul 'Să răsune libertatea' (Let freedom ring)". Preşedintele spune că cei doi curcani, Liberty şi Bell, au fost hraniti cu mere Honeycrisp, le place hocheiul pe gheaţă şi iubesc faimosul Mall of America din Bloomington.

De asemenea, Preşedintele a menţionat că ceremonia de luni a căzut de ziua sa de naştere, împărtăşind că s-a întâlnit cu preşedintele Federaţiei Naţionale a Curcanilor, Steve Lykken, şi cu familia acestuia, care i-au cântat "La mulţi ani!". "După cum mulţi dintre voi ştiţi, este dificil să împlineşti 60 de ani", a glumit acesta.

Biden a remarcat că ceremonia marchează începutul neoficial al sezonului sărbătorilor în Washington, D.C. şi a mulţumit familiilor din America care contribuie la hrănirea naţiunii. Aceasta este a treia oară când Biden graţiază o pereche de curcani în pregătirea pentru sărbători, continuând o tradiţie prezidenţială din 1947.

”Liberty şi Bell au fost crescute ca parte a turmei prezidenţiale din iulie”, a declarat Lykken duminică. ”Pentru a pregăti preţioşii curcani pentru graţiere, membrii turmei sunt protejaţi de condiţiile meteo extreme şi de prădători, sunt liberi să se plimbe în hambar şi au acces constant la apă şi hrană”, a adăugat el.

Liberty şi Bell, înainte de vizita la Casa Albă, au beneficiat de o şedere luxoasă la Hotelul Willard. Aceştia au ascultat muzică, inclusiv Taylor Swift şi Prince, pentru a se pregăti pentru momentul lor în lumina reflectoarelor. După ceremonia de graţiere, cei doi curcani vor trăi la University of Minnesota.

Managerul general al hotelului a spus că cei doi au avut parte de o "primire pe covorul roşu", bucurându-se de facilităţile oferite de hotel, inclusiv o baie cu bule şi acces la minibar. Federaţia Naţională a Curcanilor consideră acest eveniment o oportunitate de a recunoaşte eforturile fermierilor şi a celor implicaţi în industria curcanilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici