Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost internat. Ce urmăresc investigaţiile medicale

  • Jair Bolsonaro a fost internat miercuri la spitalul militar din Brasilia.
  • Preşedintele brazilian va fi monitorizat pentru identificarea cauzei sughiţului cronic.
  • „Se simte bine”, se precizează în comunicatul oficial.
  • În luna iulie a anului trecut, Bolsonaro a avut COVID-19.
618 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost internat. Ce urmăresc investigaţiile medicale
Jair Bolsonaro a fost internat miercuri la spitalul militar din Brasilia pentru identificarea cauzei sughiţului cronic, a declarat biroul preşedintelui brazilian. Acesta va fi monitorizat între 24 şi 48 de ore, în interiorul sau în afara instituţiei medicale, se arată în comunicat. „Se simte bine şi se descurcă bine”.
 
La primele ore ale acestei zile, în presa locală au apărut informaţii neoficiale potrivit cărora Bolsonaro ar fi fost internat pentru efectuarea mai multor teste medicale după ce a simţit dureri abdominale puternice.
 
Nu este prima oară când preşedintele Braziliei trece prin momente de cumpănă din pricina stării de sănătate şubrede. În 2018, Bolsonaro a fost înjunghiat în timpul campaniei electorale. Dar chiar şi după întâmplarea respectivă, preşedintele Braziliei nu a scăpat de coridoarele spitalelor. În luna iulie a anului trecut, Bolsonaro s-a îmbolnăvit de COVID-19, în ciuda reticenţei afişate iniţial faţă de pandemie şi criza sanitară internaţională. La câteva luni după ce s-a vindecat, a declarat, însă, că nu se va vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2.
 
În apariţiile publice din ultimele luni, Jair Bolsonaro a fost surprins deseori în timpul unor accese de tuse, iar mai recent a sughiţat frecvent, fapt care amplifică îngrijorarea faţă de sănătatea sa.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici