Preşedintele Consiliului European i-a cerut lui Putin coridor umanitar urgent în Mariupol de Paşti

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a avut o convorbire telefonică, vineri, cu preşedintele rus Vladimir Putin şi i-a cerut insistent un coridor umanitar urgent în Mariupol.

371 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Consiliului European i-a cerut lui Putin coridor umanitar urgent în Mariupol de Paşti

Sursa foto: Twitter Charles Michel

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a declarat că a „cerut cu insistenţă” accesul umanitar imediat şi o trecere sigură din Mariupol şi din alte oraşe asediate, în cadrul unei convorbiri telefonice cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Am cerut cu insistenţă accesul umanitar imediat şi trecerea în siguranţă din Mariupol şi alte oraşe asediate cu atât mai mult cu cât este Paştele Ortodox”, a scris Michel pe Twitter.

Michel „a reiterat cu fermitate poziţia UE: sprijin pentru Ucraina şi suveranitatea ei, condamnare şi sancţiuni pentru agresiunea Rusiei”, a declarat el vineri într-un tweet pe contul său oficial.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici