Preşedintele Hondurasului respinge acuzaţiile privind implicarea sa în trafic de droguri

Preşedintele Hondurasului, Juan Orlando Hernandez, a respins duminică acuzaţiile făcute într-un tribunal din Statele Unite privind implicarea sa în trafic de droguri, relatează site-ul agenţiei Reuters.

175 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Hondurasului respinge acuzaţiile privind implicarea sa în trafic de droguri

Preşedintele Hondurasului respinge acuzaţiile privind implicarea sa în trafic de droguri

"Traficanţii de droguri încearcă să se răzbune pe singurul preşedinte care a făcut ce trebuie", a declarat acesta în cadrul unei conferinţe de presă.

Hernandez s-a opus în mod specific unor informaţii redate de postul american în limba spaniolă Univision, care a relatat că preşedintele Hondurasului este implicat într-o conspiraţie financiară.

Univision a detaliat un document de 44 de pagini despre un proces al fratelui lui Hernandez, Juan Antonio, care umează să aibă loc la New York şi în cadrul căruia acesta este acuzat pentru trafic de droguri.

"Acestea sunt acuzaţii false, făcute de un traficant de droguri", a declarat Hernandez, care a recunoscut faptul că un astfel de document a fost înaintat unui judecător american.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici