Preşedintele Jair Bolsonaro „scutură” Brazilia şi cere fapte, nu lacrimi. „Încetaţi cu văicăreala”

  • Preşedintele le cere brazilienilor să înceteze văicăreala
  • Jair Bolsonaro este unul dintre liderii sceptici, care au sfidat regulile epidemice
  • În Brazilia, au murit peste 260 de mii de oameni infectaţi cu SARS-CoV-2
  • După SUA, Brazilia este a doua ţară la numărul de decese asociate COVID-19
525 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Jair Bolsonaro „scutură” Brazilia şi cere fapte, nu lacrimi. „Încetaţi cu văicăreala”

FOTO: Profimedia

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro bate cu pumnul în masă şi le cere brazilienilor să înceteze „văicăreala”. 

„Încetaţi nervozitatea şi văicăreala. Cât va mai dura plânsul? Trebuie să ne confruntăm cu problemele, da. Unde va ajunge Brazilia dacă oprim (lockdown-ul n.r.)?”, spune Bolsonaro.

În ultimele zile, Brazilia a înregistrat recorduri de decese, cu peste 1700 de morţi raportate în 24 de ore.

Brazilia este a doua ţară din lume la numărul de decese COVID-19, după Statele Unite. În pandemie au murit 260 de mii de oameni, iar autorităţile locale au impus restricţii în Brasilia şi Sao Paulo. Rio de Janeiro a intrat în carantină totală. 

Marcelo Franze, asistent medical, a mărturisit că îl sperie numărul pacienţilor care vin la spital. „Numărul zilnic de spitalizări este în creştere, mulţi pacienţi ajung şi se află într-o stare mai gravă”, spune el.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici