Preşedintele Parlamentului de la Budapesta încurajează alegătorii din Ungaria să voteze la referendumul privind cotele de imigranţi

Laszlo Kover, preşedintele Parlamentului de la Budapesta a încurajat alegătorii din Ungaria să-şi exprime votul la referendumul care vizează contracararea sistemului UE al cotelor obligatorii de imigranţi, informează agenţia de ştiri MTI.

699 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Parlamentului de la Budapesta încurajează alegătorii din Ungaria să voteze la referendumul privind cotele de imigranţi

Preşedintele Parlamentului de la Budapesta încurajează alegătorii din Ungaria să voteze la referendumul privind cotele de imigranţi (Imagine: Alexandru Hojda/ Arhiva Mediafax Foto)

Cu ocazia discursului susţinut la un forum organizat la Nagykanizsa, Kover a avertizat că "nu putem reuşi", decât dacă "toată lumea", se prezintă la urne.

Kover declarat că este "foarte important" pentru a "trimite un mesaj unanim spre Bruxelles" că este "doar treaba ungurilor să decidă cu cine doresc să trăiască în această ţară". UE va trebui să respecte rezultatul referendumului din Ungaria, "dacă se consideră democratică", a adăugat Kover.

Oficialul a reiterat poziţia guvernului cu privire la criza imigraţiei, spunând ar trebui să fie rezolvată în afara graniţelor Comunităţii europene şi a spus că "refugiaţii reali" şi imigranţii economici ar trebui să fie trataţi în mod diferit.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici