Preşedintele Putin a felicitat-o pe Angela Merkel pentru victoria în scrutinul parlamentar - Kremlin

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, i-a transmis felicitări cancelarului german, Angela Merkel, pentru victoria în cadrul scrutinului parlamentar din Germania, a transmis marţi Kremlinul în cadrul unui comunicat, citat de Reuters.

496 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Putin a felicitat-o pe Angela Merkel pentru victoria în scrutinul parlamentar - Kremlin

Preşedintele Putin a felicitat-o pe Angela Merkel pentru victoria în scrutinul parlamentar - Kremlin

Ambii lideri au subliniat faptul că sunt pregătiţi să continue cooperarea ”mutual avantajoasă” dintre Rusia şi Germania.

Uniunea Creştin-Democrată (CDU), formaţiunea cancelarului Angela Merkel, s-a clasat pe primul loc, cu 33%, în urma scrutinului parlamentar din Germania, conform rezultatelor după numărarea voturilor din toate cele 299 de circumscripţii electorale.

Acest scor este cel mai slab înregistrat vreodată de blocul electoral format din partidul Angelei Merkel, Uniunea Creştin-Democrată (CDU, centru-dreapta), şi filiala bavareză a acesteia, Uniunea Creştin-Socială (CSU).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici